Senggugut dan Haid tak teratur, atasi dengan GLA Shaklee

Assalamualaikum, Hiiii ^_^

Period, haid atau datang bulan dah sinomin dengan perempuan. Ianya memang tak dapat dipisahkan. Proses haid bermula daripada 12 atau 13tahun tetapi adakalanya seawal 10 tahun dan selewat-lewatnya 16 tahun.

Permulaan haid bergantung kepada beberapa faktor seperti kaum, genetik suhu persekitaran dan pemakanan. Putus haid berlaku pada purata umur 47 tahun (julat umur antara 45 hingga 55 tahun). Purata tempoh kitaran haid bagi wanita yang biasa adalah 28 hari. Hari pertama haid dianggap sebagai hari pertama bagi setiap kitaran haid baru. Setiap kitaran bagi seorang wanita yang biasa dan sihat ialah diantara 20 hingga 45hari.Perbezaan tempoh kitaran haid bergatung kepada umur. Tempoh aliran keluar haid juga berbeza-beza. 

Sekiranya ada dikalangan kita yang mengalami masalah senggugut ketika haid atau haid yang tidak teratur. Ia menandakan hormon-hormon dalam badan kita tidak seimbang. Masalah seperti ini mampu menyebabkan gangguan kepada kita jika berkahwin kelak dan boleh menyebabkan sukar untu menimang cahaya mata. 

Nadia cadangkan, jika ada masalah senggugut atau haid yang tidak teratur amalkan pengambilan GLA Shaklee. GLA Shaklee antara salah satu suplimen yang membantu seimbangkan hormon dalam badan wanita diasamping membantu masalah haid yang tidak teratur dan juga masalah kesuburan. Bonus juga bagi yang mengambil GLA Shaklee ni.. dapat membantu mengecutkan jerawat. Jerawat muncul pun disebabkan ketidakseimbangan hormon dalam tubuh kita.
Cara menghilangkan senggugut dan haid tidak teratur
Bulan ni offer best sangat dari Shaklee. Pada yang ada masalah diatas, teramat digalakkan untuk muncuba. Ni la masa yang sesuai untuk mencuba GLA Shaklee...!

LAGI TENTANG GLA SHAKLEE


Jangan tunggu lama-lama yea.. offer tak tunggu kita tau.. Jom dapatkan segera GLA Shaklee belum promosi berakhir. Hubungi Nadia segera untuk dapatkan GLA Shaklee berbaloi dengan harga berbaloi dan mampu milik. Insya-Allah ready stok. COD sekitar BAlok, Gebeng, Indera Mahkota, Bandar Kuantan dan sekitar dengannya. Postage ke seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Singapura. 
Pengedar Shaklee Kuantan, COD sekitar bandar Kuantan, Semambu, beserah, Balok, Gebeng dan sewaktu dengannya. Call/whatsapp 012-9092253 untuk lebih detail.
Ingin menjadi sebahagian dari famili Shaklee..? KLIK 
SINI untuk info lanjut. (^_^)

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi Nadia? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi Nadia seperti di bawah. Nadia akan bagitahu details (^_^) 

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.  

SHAKLEE MEMIKAT HATI..? DAPATKAN DARIPADA :
Dengan hanya RM80 seumur hidup daftar  sebagai Ahli untuk menikmati lebih GANJARAN.
Pengedar Shaklee Kuantan

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png