5 sebab anak-anak suka Vitalea kanak-kanak #Shaklee


5 sebab anak-anak suka Vitalea for children #Shaklee
Assalamualaikum, Hiii...

Multivitamin terbaik dari Shaklee khas untuk kanak-kanak ! Sebab apa kanak-kanak sukakan Vitalea ini?? Jom .. Nadia kongsi hanya 5 sebab anak-anak suka Vitalea kanak-kanak ini :


Lengkap dengan 18 vitamin mineral 
Vitalea kanak-kanak ini lengkap semua dengam multiivtamin & mineral yang diperlukan tubuh termasuk 100% Vitamin C, D, E dan 8 jenis vitamin B yang akan membantu melengkapkan nutrisi harian kanak-kanak. Dalam Vitalea ini juga ada kalsium, magnesium, zink dan cooper yang sangat penting untuk pertumbuhan tulang kanak-kanak.

Kanak-kanak pada peringkat tumbesaran mereka agak sukar untuk mengambil kesemua makanan berkhasiat seperti buah da sayur. Jadi cara terbaik adalah dengan mengambil 1 biji Vitalea kanak-kanak ini setiap hari.

Rasa anggur yang sedap 
Vitalea kanak-kanak ini sangat sedapp seperti rasa anggur masam2 manis. Saiz dia sebesar duit syiling 10 sen memudahkan kanak-kanak untuk mengunyahnya. 

Baik untuk kesihatan gigi 
Walaupun Vitalea kanak-kanak ni ada perasa anggur dan mudah dikunyah seperti gula-gula tetapi Shaklee telah merumuskan Vitalea ini dengan pemanis asli xylitol yang tidak menyebabkan kaviti gigi.

Membantu sembelit 
 Anak-anak ada masalah sembelit? Alhamdulillah dengan mengamalkan 1 biji Vitalea setiap hari secara tak langsung dapat membantu anak-anak yang ada sembelit. Dalam Vitalea ini ada magnesiuam yang akan membantu melembutkan najis dan melancarkan sistem pelawasan dengan kehadiran vitamin mineral.

Menguatkan sistem imunisasi anak-anak 
Disebabkan Vitalea kanak-kanak ini lengkap dengan semua vitamin & mineral yang penting untuk pertumbuhan, secara tak langsung dia juga dapat membantu menguatkan dan meningkatkan pertahanan badan anak-anak.

Jangan tunggu lelama yea. Jom dapatkan Vitalea for chilren untuk anak-anak. Hubungi Nadia sgera dapatkan Vitalea for chilren segera pada harga mampu milik dan berbaloi. Insya-Allah, ready stock. COD sehingga kedepan pintu rumah. COD sekitar Balok, Gebeng, Indera Mahkota, Bandar Kuantan dan kawasan sewaktu dengannya. Postage seluruh Semenanjung, Sabah, Sarawak, Singapura dan Brunei.
Pengedar Shaklee Kuantan, COD sekitar bandar Kuantan, Semambu, beserah, Balok, Gebeng dan sewaktu dengannya. Call/whatsapp 012-9092253 untuk lebih detail.
Ingin menjadi sebahagian dari famili Shaklee..? KLIK 
SINI untuk info lanjut. (^_^)

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi Nadia? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi Nadia seperti di bawah. Nadia akan bagitahu details (^_^) 

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.  

SHAKLEE MEMIKAT HATI..? DAPATKAN DARIPADA :
Dengan hanya RM80 seumur hidup daftar  sebagai Ahli untuk menikmati lebih GANJARAN.
Pengedar Shaklee Kuantan

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png