Kenapa perlu Vitamin E..?


Vitamin E adalah perlu bagi mengekalkan struktur dan fungsi semua otot, melindungi membran sel anda dan membantu melindungi daripada radikal bebas. Ia juga membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah dan membantu untuk mengekalkan kedai-kedai vitamin A dan K, besi, dan selenium.

Ia mungkin mempunyai kesan positif ke atas kesihatan imun, dan melindungi daripada kerosakan oksidatif yang boleh membawa kepada penyakit jantung, kanser, dan boleh membantu mencegah kerosakan berkaitan dengan diabetes, terutamanya kepada mata.


Jadi kenapa banyak losyen ditambah dengan Vitamin E? Kulit anda adalah organ yang besar dan ia dipercayai bahawa vitamin ditambah dalam losyen diserap ke dalam badan dan menjaga kulit. Vitamin E membantu mengawal Vitamin A, yang juga merupakan vitamin yang baik untuk kesihatan kulit. Kedua-dua vitamin dipercayai untuk menjaga kulit anda lebih licin dan lembap.

Kalau sesiapa yang tak suka kan losyen, boleh juga amalkan Vitamin E kapsul seperti Vitamin-E Shaklee.Telan jea,tak payah nak pikir nak sapu2 lagi..Sumber : lifelovefabulous.com

SHAKLEE MEMIKAT HATI..? DAPATKAN DARIPADA :
Dengan hanya RM75 seumur hidup daftar  sebagai Ahli untuk menikmati lebih GANJARAN.
Untuk sebarang pertanyaan & pembelian boleh PM inbox..
Instagram: snow_nadia
Facebook: Noor Maizatulnadia
Fanpage: lovevitaminlove
Email: 
maiza23chuby@gmail.com
Shaklee Id: 988003

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png