Sedekah takkan Memiskinkan kita...!!!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^
Selamat pagi u olls... Alhamdulillah.. tak lama lagi dah nak Ramadhan.. korang dah siap ganti belum posa-posa yang lepas tu...? Kalau belum siap, buat je cepat-cepat. Sempat lagi nak siap ganti 2-3hari. Alhamdulillah, syukur sesangat..sejak follow group Shaklee Rfhanah, memang selalu terasa tenang je hati ni. Even nak rasa marah pun kurang. Stress pun kurang. Leader banyak membimbing dari segi keagamaan berbanding push buat sales. Suka sesangat. Dan paling BESSSSTT.. bila kita selalu diingatkan untuk sentiasa buat amalan rohani seperti kerap berselawat, mengaji dan bersedekah.
Korang jangan takut tau untuk bersedekah. Takkan ada orang yang bersedekah akan miskin. Yes.. Allah menjanjikan kita takkan miskin kalau kita sentiasa bersedekah =) Nadia dah alami.. Memang betul, pagi tu dalam poket nadia memang ada RM10 je lagi, dan nadia tawakal untuk sedekahkan RM10 pada seorang hamba ALLAH ni. Syukur.. lepas nadia bersedekah nadia dapat pulangan balik sales Vivix Shaklee yang bernilai RM4XX. Alhamdulillah.. rezeki..
Jangan sesekali rasa takut untuk bersedekah je sayang-sayang semua (^_*) 
Kalau ada yang berminat untuk buat duit tambahan.. jom sama-sama join nadia buat Shaklee ni. In sha Allah sejak buat shaklee memang ketenangan akan jadi milik kita dan rezeki pasti sentiasa ada. Jemput rezeki bukan kerah tulang 4 kerat memang tersangat berbeza.
In sha Allah, Nadia sediakan khidmat COD sampai depan rumah di sekitar kawasan bandar Kuantan dan kawasan yang sekitar dengan Kuantan. Korang boleh WhatsApp/Wechat/SMS Nadia 012.909.2253 untuk mengetahui lebih lanjut info kawasan yang nadia sediakan khidmat COD sampai depan rumah dengan harga berpatutan. 


Terima Kasih atas sokongan korang semua ^__^


Berniat untuk tambah pendapatan...? Korang boleh join famili Shaklee Nadia untuk menjana pendapatan tambahan hanya dari rumah. KLIK SINI untuk lebih details. =)

pengedar shaklee kuantan

**Segala testimoni/penulisan dalam laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Your Trusted SID..©©Nadia Reza©©
012-9092253
**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
Love u olls.. (^_*)

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png