Pemenang Ramadhan Syawal Giveaway By Nadia Reza




بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ 
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^

Alhamdulillah.. terima kasih bebanyak buat semua blogger yang sudi join Giveaway yang Nadia anjurkan. Macam yang nadia janjikan.. Malam ni nadia akan umumkan para pemenang untuk GA.. 
tahniah buat pemenang dan nadia mohon korang doakan nadia agar nadia dapat buat GA yang lagi mewah lepas ni =)


1. Pemenang Pertama 
Amy Sahaje


2. Pemenang Kedua
Farrah Nadia


3. Pemenang Ketiga 
Adna

Nadia mohon kerjasama blogger yang menang GA ni untuk whatsapp kan detail korang untuk hadiah yea.. thanks sesangat.. pada yang sudi join tu terima kasih sesangat. In sha Allah.. one day Allah akan balas segala jasa kalian memberi sokongan pada nadia. 



Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Your Trusted SID..©©Nadia Reza©©
012-9092253
**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
Love u olls.. (^_*)



10 comments:

  1. Tahniah semua pemenang !
    Terima kasih Cik NAdia anjurkan GA ni.
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  3. alhmdulillah ni alamat saya ya Nornazliana bt ab razak Institut Pendidikan Guru Darulaman 06000 Jitra Kedah 0196692029..maaf xdapat nak wasaap detail hp problem wat sementara waktu

    ReplyDelete
  4. topup di no ni ya celcom 0195729375

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah 😂 ,
    Semoga blogger nadia berjaya dalam dunia blog 💞

    ReplyDelete
  6. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran by Hani Rahman

    ReplyDelete

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png