Ostematrix adalah Kalsium Terbaik di Malaysia

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ  
"Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang” 
 Assalamualaikum, Hiii.. ^_^


 Malam ni nadia nak share sikit tentang ostematrix Shaklee. Nadia tak nak bercerita pepanjang. Kalau tengok pada gambar kat bawah ni pun dah ada keistimewaan serba sikit. Kalau malas nak baca, tengok je kat gambak k..


Pengedar Shaklee Kuantan
Kalsium terbaik Malaysia


Dengan Kalsium Ostematrix dari Shaklee, korang bukan sahaja mendapat kelebihan dari Kalsium, tetapi lebih dari itu. Kalsium Shaklee Ostematrix adalah Kalsium Terbaik di Malaysia. Antara faedah-faedah yang boleh didapati daripada pengambilan Pil Kalsium Ostematrix Shaklee adalah :

  1. Membina tulang dan gigi yang kuat. 
  2. Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. 
  3. Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf. 
  4. Membantu mengurangkan simptom-simptom senggugut (PMS) seperti perut kembung (Bloating), kekejangan (Cramps), retensi air(water retention), mudah meradang(irritability) dan kemurungan(moodiness). 
  5. Membantu proses penyimpanan dan pelepasan  sesetengah hormon. 
  6. Membantu perkembangan tubuh badan normal. 
  7. Merendahkan kandungan fosfat bagi mereka yang mengidap penyakit buah pinggang kronik
In sha Allah, Nadia sediakan khidmat COD sampai depan rumah di sekitar kawasan bandar Kuantan dan kawasan yang sekitar dengan Kuantan. Korang boleh WhatsApp/Wechat/SMS Nadia 012.909.2253 untuk mengetahui lebih lanjut info kawasan yang nadia sediakan khidmat COD sampai depan rumah dengan harga berpatutan. 

Terima Kasih atas sokongan korang semua ^__^

Berniat untuk tambah pendapatan...? Korang boleh join famili Shaklee Nadia untuk menjana pendapatan tambahan hanya dari rumah. KLIK SINI untuk lebih details. =)

pengedar shaklee kuantan

**Segala testimoni/penulisan dalam laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Your Trusted SID..©©Nadia Reza©©
**********************************************
LoveSomebodyHambaAllah 
Love u olls.. (^_*)No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png