Lecithin dan Daya IngatanPengedar Shaklee Kuantan, Shaklee Malaysia, Lecithin
Lecithin mampu mempertingkatkan daya ingatan dan tumpuan serta meringankan stress. Lecithin mengandungi kolina yang membentuk penghantar untuk saraf kranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress. Wanita hamil harus mengambil jumlah lecithin yang secukupnya untuk pembesaran janin yang sihat.
Pengedar Shaklee Kuantan, Shaklee Malaysia
Lecithin juga mengekalkan membran sel-sel otak agar sentiasa sihat. Ini membolehkan nutrien diserap dengan lebih berkesan dan bahan buangan disingkirkan dengan mudah. Penyerapan oksigen dan gula darah yang bertambah baik telah ditunjukkan berkesan bagi meningkatkan tumpuan dan ingatan serta mengurangkan kesan tekanan terhadap memori jangka pendek.

Hebatkan kuasa Lecithin ni..?? Nampak rupa kecik macam takde yang menarik. Tapi hakikatnya kebaikan disebalik rupa yang kecik tu amat menarik. So, memang berbaloi kalau kita amalkan pemakanan suplimen Lecithin. Sebotol ada 180biji. Sebotol boleh bertahan 1 hingga 3bulan yea. Memang jimat. Sebab sebotol pun tak mahal sangat. Harga tak sampai RM60++ Nak tau harga sebenar dan dapat extra diskaun, korang kena la PM Nadia okeh..!

Nadia COD sekitar bandar Kuantan FREE okeh..dan postage seluruh negara okeh..!!

Pengedar Shaklee Kuantan, COD sekitar bandar Kuantan, Semambu, beserah, Balok, Gebeng dan sewaktu dengannya. Call/whatsapp 012-9092253 untuk lebih detail.
Ingin menjadi sebahagian dari famili Shaklee..? KLIK 
SINI untuk info lanjut. (^_^)

Nak order Shaklee dan perlukan konsultasi Nadia? Nak daftar ahli dan dapat side income dengan Shaklee? Jangan malu-malu untuk hubungi Nadia seperti di bawah. Nadia akan bagitahu details (^_^) 

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.  

SHAKLEE MEMIKAT HATI..? DAPATKAN DARIPADA :
Dengan hanya RM80 seumur hidup daftar  sebagai Ahli untuk menikmati lebih GANJARAN.
Pengedar Shaklee Kuantan, Pengedar Shaklee Malaysia

No comments:

Post a Comment

 
http://i.imgur.com/2BZNlZ4.png